کانکس چیست؟

کانکس

کانکس چیست؟

کانکس به طور کلی به یک اتاقک پیش ساخته گفته می شود که عموما برای اسکان موقت استفاده می شود .

این اتاقک ها معمولا به صورت یک مکعب مستطیل با طول و عرض دلخواه مشتری ساخته می شود، عرض آنها 2.40 یا 3 متر ( در صورتیکه 3 متر باشد بار ترافیکی محسوب می شود ) و طول آن ها از 1 تا 12 متر درنظر گرفته می شود .

 البته این ابعاد و محدودیت ها برای کانکس هایی است که در کارخانه ساخته شده و به محل مورد نظر مشتری حمل می شود. در این مقالات به این سازه ها ، کانکس آماده می گوییم.

در این نوع سازه ها اگر نیاز به عرض بیش از 3 متر باشد می توان آن را به صورت دو یا چند قلو ساخت .

به این ترتیب که مثلا برای یک سازه 9*12 سه کانکس 3*12 ساخته  و در محل بهره برداری به هم وصل می شوند .

این سازه ها برای مکان هایی که امکان حمل و نقل جرثقیل و کفی تریلی به محل نصب وجود داشته باشد مناسب است.

حال در مناطق صعب العبور که عبور و مرور به سختی انجام میشود چه کار کنیم؟ 

در این شرایط می توان از کانکس های پیچ و مهره ای استفاده کرد که محدودیت طول و عرض برای آن وجود ندارد و مطابق با نقشه و ابعاد مورد نظر مشتری ساخته می شود.

تمام متریال مورد نیاز  کف ، دیوارها ، سقف و …  در کارخانه تولید و در محل بهره برداری با پیچ و پرچ بهم متصل می شوند.

از این پس به این نوع سازه، اجرا در محل گفته می شود.

لازم به ذکر است که برای نصب کانکس نیاز به فونداسیون و اتصال آن به زمین نمی باشد فقط باید یک سطح صاف و تراز در اختیار داشته باشیم.

خرید کانکس

اینکار شاید در نگاه اول کار راحتی به نظر برسد ولی جالب است بدانید اصلا ساده نیست، و باید آن را از یک شرکت معتبر تهیه کنید ، زیرا کانکس ها می توانند از نظر ظاهری کاملا مشابه باشند ولی از لحاظ کیفیت و متریال مصرفی تفاوت بسیار زیادی داشته باشند.

 شما هنگام خرید باید اول هدف خود را مشخص کنید  ، یعنی بدانید برای چه کاربری ای ، در چه نوع شرایط اقلیمی و برای چه مدت زمانی می خواهید از آن استفاده کنید .

 از نظر متریال مورد استفاده در این سازه های پیش ساخته تنوع بسیاری وجود دارد ، جنس بدنه و سقف آنها می تواند از ورق گالوانیزه با ضخامت های مختلف  ، ساندویچ پانل، ورق سایدینگ، ورق کامپوزیت و فایبرگلاس و با تجهیزات داخلی متفاوت باشد .

مهم ترین نکته در انتخاب کانکس عایق به کار رفته در آن است ، عایق می تواند از نوع پلی استایرن دیرسوز، پلاستوفوم نسوز و پلی یورتان باشد ، که با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه بهره برداری بهترین گزینه انتخاب می شود.

کانکس ها به چند دسته مسکونی ، ویلایی،کارگاهی ،اداری یا مدیریتی و  فروشگاهی تقسیم بندی می شوند .

قیمت آن ها نیز بر اساس همین متریال تلورانس زیادی دارد ، قیمت کانکس های کارگاهی ، اداری و مدیریتی تقریبا مشخص است ولی قیمت سازه های مسکونی و ویلایی بسته به تجهیزاتی که در آن استفاده می شود به صورت مترمربعی برآورد  می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت ها با ما تماس بگیرید.

پخش ویدیو

درخواست ثبت سفارش :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *